Talvi onhan se kiva ja hieno ajanjakso silloon ku se ei oo LIIAN PITKÄ! Mun mielestä talvi sais loppua helemikuuhun ja näin huhtikuulla sais olla jo nurmi kasvamassa ja kesä tulossa kovaa kyyttiä. Mutta eipä ainakaan täällä näytä siltä :(  No enhän mäkää mikää 100% talvi vihaaja ole mutta kyllä itseä alkaa vähitellen inhottamaan tälläinen pitkittynyt talvi kun joutuisi pyörällä liikkumaan. No jos se kevät tulisi pian :)

Viikon kulku on muutes jännä asia :) Maanantaina ajattelee "Voi vittu taas maanantai -.-" Mutta perjantaina saa tuumata taas kerran että menipäs se viikko nopsaa. Kyllähän jokaisen viikko menee eri hommissa ja paikoissa mutta tuo on tullut todistettua monet kerrat että se viikko kuluu todella nopeaa. Perjantaisin saattaa joutua pysähtyä jo oiken miettimään että mitäs sitä onkaan viikonmittaan tultu tehtyä. Itselläni ei mitkään mahtavat viikot ole joten ei ole ihmekkään että hommat pakkaavat unohtua viikon mittaan tästä nupista :)

Viikonloput taas ovat niitä odotettuja rentoutumis hetkiä mutta kaikki eivät harmiksi pääse näistä lyhyistä vapaista nauttimaan :(  Ainakin meillä nuorilla viikonloput saattavat mennä kavereilla tai erinäisissä harrastuksissa. Joten vapaa aika on todella harvinaista ellei sitten vain päätä maata koko viikonloppua kotona yökkäreissä :) Enpä minä tiedä mitä kukin päättää :)

Hyvää kesän odotusta J