Kyllä se on alkanut. Koulu ja sen mukansa tuomat IHANAN vituttavat koe viikot... Jos koulun ekat kaks viikkoo on helppoja niin jo kolmannella viikolla, tai ainakin ekan kuun aikana tullaan murskaamaan sun haaveet, kun opettajat alkavat tiputella kokeita naamataulun eteen. No eipä siinä auta muu kun lukea ja yrittää oppiakkin jotain omien keinojen kautta.

Olenkin monesti alkanut miettimään kun kesällä luin siskon lehdestä vinkin, jossa oli et levottomat oppilaat on yleensä parempii kooulussa kuin hikarit. Muutamalla ihmisellä tää on näyttäny toimivan, mut ite taidan olla niin tyhmä et en tajua mitään, joka näkyy koe numeroissa ja sitä kautta todistuksessa. Kuitenkaan ei oo nyt enää varaa tiputella numeroita, vaan kauhee hoppu ja kiire nostaa niitä. 

Ei kyllä aina tunnu onnistuvan, ku opettajat on niiin erillaisia... Itelle olis tooosi tärkeetä saada noita numeroita ylös et pääsisin opiskeleen. Pelkään niiin helvetin paljon että en pääse opiskelemaan ja sit en sais ammattia... Toi on oikeesti niin paha pelko että huh...